Adverteren

In september 2008 ben ik Pieter Jan Heidstra met Heidstra Media gestart. Ik ben getrouwd met Agatha en trotse vader van Mathijs, Brigitte en Joost. Ik ben een geboren en getogen Westereender en heb als grootste hobby voetbal. Ook ben ik nauw betrokken bij de plaatselijke v.v. Zwaagwesteinde als bestuurslid sponsoring, en speel ik af en toe nog in het 4e elftal van deze vereniging.

Grootste kracht van Heidstra Media is het pionieren en zoeken naar nieuwe kansen op verkoopgebied. Vandaar dat ik mij heb verbonden aan diverse BVO’s voor nieuwe verkoop kansen. Enkele andere opdrachtgevers zijn de Gemeente Leeuwarden, Stichting Winterfestival Leeuwarden, sc Heerenveen, TT Circuit Assen, SC Cambuur, Mentis Media, NDC Mediagroep, AZ Alkmaar, Dodo Festival, Bevrijdingsfestival, SKS Skûtsjesilen en natuurlijk de uitgever van de leukste krant De Nije Bildtse Post.

Aanleveren advertenties

Een aantal dagen voor de uiterste inleverdatum van uw advertentie wordt u, als u dit met ons afspreekt, gebeld. Er wordt met u afgesproken hoe u de advertentie aanlevert. Foto’s of originele bedrijfslogo’s uitsluitend per e-mail in bruikbare resolutie. De advertenties kunt u digitaal aanleveren per e-mail.

Digitale aanlevering graag als JPG-, EPS- of PDF-bestand.

Advertenties in Word en Excel, worden opnieuw gezet en kunnen een ander lettertype geven.

Aansprakelijkheid

Heidstra Media doet haar uiterste best om advertenties foutloos over te nemen indien deze niet kant en klaar worden aangeleverd. Desalniettemin is het mogelijk dat er toch een onjuistheid in uw advertentie komt. Heidstra Media is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade, vervolgschade of schade van welke aard ook, ontstaanuit, of verband houdende met de plaatsing van een advertentie of redactioneel artikel in De Nije Bildtse Post. Uiteraard is in goed overleg een passende oplossing mogelijk.

Indien u voordelig wilt adverteren adviseren wij u om voor meerdere plaatsingen te kiezen, dan kunnen wij een scherper tarief voor u vastleggen. Voor informatie en opgave van advertenties kunt u terecht bij:

Heidstra Media
Pieter Jan Heidstra
Tel. 06 – 11 43 42 72
mail: info@heidstramedia.nl

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via e-mail of gebruik onze aanlevermodule