Bewoners De Parrebeam 
vieren begin van de ­zomer met boottochtje

Geplaatst op 19 juli 2022

Woensdag 29 juni vierden we het begin van de zomer. Er was een boottochtje georganiseerd vanuit restaurant De Molen in Vrouwbuurstermolen.

De avond ervoor en ’s ochtends tijdens het ontbijt merkte je al dat de bewoners wat zenuwachtig werden. Anderen hadden er erg zin in. Sommigen twijfelden wat voor kleren ze aan moesten. Anderen moesten toch nog maar even naar het toilet. Iemand zei dan ook dat het net als vroeger voelde als je op schoolreisje ging.

Om ca 10.30u zat iedereen op de boot en konden we vertrekken. We kregen koffie met gebak. Het was prachtig weer, lekker warm en we voeren door een prachtige bekende omgeving. We genoten van de natuur, de schapen en paarden in de weiden, de eenden en meerkoeten, de waterlelies en gele lissen. In Oude Leije was de gracht versiert met vlaggetjes vanwege het dorpsfeest.

Om ca 12.30u waren we weer terug bij het restaurant en konden we nog genieten van een lekker patatje met kroket of frikandel en als toetje nog een heerlijk ijsje.

Om ca 14.00u waren we weer terug op De Parrebeam, kon men even uitrusten of op het terras verder genieten van het mooie weer.

Al met al weer een prachtige dag!

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)