Estafette Recyclewinkel Sint Annaparochie zoekt versterking!

Geplaatst op 10 november 2021

Estafette Sint Annaparochie zoekt vrijwilligers ter aanvulling van haar team. De winkel kent een grote groep vaste klanten uit de regio waardoor er veel persoonlijk klantcontact is voor het team van vrijwilligers en vaste medewerkers. Estafette vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen en zijn of haar talenten te (her-) ontdekken, wat die ook mogen zijn.

Open hiring, iedereen is welkom
Daarom is iedereen bij ons welkom, ongeacht je opleiding of ervaring, we hebben allemaal zo ons eigen verhaal. Estafette hanteert voor de vrijwilligersvacatures het principe van ‘open hiring’ om talenten te ontdekken en/of ontwikkelen. Dat houdt in dat je gewoon aan de slag gaat, motivatie is het belangrijkste selectiecriterium!

Dus zit jij thuis vanwege Corona maar wil je toch wat nuttigs doen met je tijd? Heb je een tussenjaar op school en wil je dat gat in je CV vullen met een sociaal maatschappelijke activiteit? Of zoek je meer sociale contacten en heb je behoefte aan meer structuur? Estafette heeft (bijna) altijd plek voor elke situatie.
Wat kun je doen?

Als vrijwilliger kun je op de verschillende afdelingen van Estafette aan de slag. We bieden plekken voor kassamedewerkers, beprijzers, chauffeurs, bijrijders, sjouwers, stylisten van de winkel, verbouwers, schilders, vrijwilligers met coachende vaardigheden, creatievelingen op het gebied van hergebruik en recycling of mensen die workshops willen geven.
En hebben we het tot nu toe nog niet bedacht wat jij kunt doen? Wie weet komen we samen met een mooie, bij jou passende, geheel nieuwe vrijwilligersfunctie!

Vrijwilliger worden?
Mail naar info@estafetterecyclewinkels.nl of bekijk op www.estafetterecyclewinkels.nl onze vacaturepagina. Hier lees je ook waarom andere vrijwilligers elke dag met plezier naar hun werk gaan!

Welke mooi ervaring geef jij straks door?

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)