Gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole

Geplaatst op 20 september 2022

Hij komt er weer aan: de najaarseditie van de gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole. Leuke herfst-/winterkleding in de maten 86 t/m 176 en uiteraard fraai speelgoed. Op zaterdag 8 oktober aanstaande is het zover in De Molewjuk te Bitgummole van 9.30 – 12.00 uur.

Lekker dicht bij huis ‘sneupen’ voor leuke kinderspullen tegen aantrekkelijke prijzen. Wat wil je nog meer? Naast een ruim assortiment winterkleding kun je op de beurs ook terecht voor verkleedkleding, babyspullen, sportkleding, schaatsen, sportschoenen, boeken, spellen, bouwblokken, schommels, skeelers, trapauto’s, fietsjes en ga zo maar door.

De opbrengst van de beurs gaat naar de uitzending van Eman en Hillie en hun 3 dochters via stichting LeFF. Eman en Hillie zetten zich op Java (Indonesië) in voor de lokale bevolking. Concreet willen zij werken aan het verbeteren van onderwijs-, werk- en sociaaleconomische omstandigheden van kinderen en volwassenen in achterstandssituaties.

Voor vragen of meer informatie over het inbrengen van spullen kan er gemaild worden naar kledingbeursbitgummole@gmail.com of kijk op de Facebookpagina. Hier zijn ook foto’s van voorgaande beurzen te vinden.

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)