Gezellig koffie-uurtje in De Parrebeam

Geplaatst op 25 april 2022

Met Nanne en Ankie én Lennart en Femke van Plunder

Vrijdag 8 april was er weer een leuk koffie-uurtje in De Parrebeam georganiseerd.

Dit keer mocht en kon gelukkig ook weer de familie van de bewoners worden uitgenodigd. En wat doet het je dan weer goed om weer zo’n volle zaal mensen te zien genieten!

Femke en Lennart (van de band Plunder) en Nanne en Ankie (bekend van o.a. Irolt, Liereliet (-festival) en Tsjoch-festival waren uitgenodigd om deze middag muzikaal te omlijsten.

De in de muziekwereld al bekende Nanne en Ankie zijn bij toeval in contact gekomen met Plunder, een Pirate Partyfolk-band en hebben een leuke “klik” met o.a. Femke en Lennart gekregen.

Nu er, na de Corona-maatregelen, ook weer gasten in de Parrebeam mogen optreden werden zij gevraagd om met z’n vieren, een middag muziek te komen maken. De sfeer zat er direct vanaf het begin in.

De bewoners en familie werden op een leuke manier bij het optreden betrokken. Er werden veel bekende liederen ten gehore gebracht waarbij de mensen konden meezingen en/of herinneringen werden opgehaald. Ook werden er een paar moderne, maar wel bekende liederen ten gehore gebracht.

Naast optredens met hun vieren, waren er ook duetten van Lennart en Femke, en van Nanne en Ankie. Bij de optredens bleek dat alle muzikanten verschillende muziekinstrumenten konden bespelen wat ook weer een leuke variatie in geluid met zich meebracht.

De bewoners werden ook nog verrast toen Femke (dochter van Simon Theo en Gea) met haar zusje Janneke een prachtig en indrukwekkend duet zong. Je kon een speld horen vallen.

Natuurlijk kwamen ook weer lekkere hapjes en drankjes op tafel.
Er was een leuke ontspannen sfeer en tijdens de aankondiging van, maar ook tijdens de liederen werd het publiek op een leuke wijze erbij betrokken.

Iedereen genoot en heeft een prachtige middag gehad! Echt voor herhaling vatbaar.

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)