Kunst in de schuren

Geplaatst op 14 juni 2023

Tijdens de Bildtse Aardappelweken is tussen 24 juni en zaterdag 8 juli in vier akkerbouwbedrijven kunst te bewonderen: schilderijen, keramiek, film, fotografie, grafiek, beelden, tekeningen en installaties. De route van de Bildtse Aardappelweken loopt langs de Oude- en Nieuwebildtdijk onder Oudebildtzijl en St.-Annaparochie. Ook wordt theaterstuk Axomama opgevoerd en is er livemuziek tijdens de Bietpicknick op 2 juli.

Anco Blok, Kitty Boon, Jenny Boot, Wia Bouma, Abe Gerlsma, Annagreet Hoogeland, Renée Marcus Janssen, Kaneli & Smit, Ellen Mandemaker, Karin Mennen, Heine Noordstra, Saskia Pfaeltzer, Marjolein Poortvliet, Linette Raven, Hanneke Roelofsen, Melis van der Sluis, Catrinus Spinder, Françoise Stoop en Wim Warrink zijn aan de slag gegaan met het thema voor dit jaar: ‘Foetprint, hoe duur(zaam)?’ Efficiënt gebruik van landbouwgrond versus genoeg voedsel voor iedereen in Nederland, wetgeving en prijs van voedsel verhouden zich krampachtig tot elkaar. Met de voeten in de klei puzzelen boeren binnen deze kaders. Hoe verdelen wij onze grond? Wat is duurzaam?
De Bildtse Aardappelweken nodigt iedereen uit om te komen genieten van het weidse Bildtse landschap, prachtige kunst in de schuren en, voor wie wil, mee te denken en in gesprek te komen met de akkerbouwers van het Bildt. Kunst, theater en muziek verbinden boeren en burgers tijdens de Bildtse aardappelweken.
Meer info en kaartverkoop via www.bildtseaardappelweken.nl

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)