Netwerkcentrum De Opstap krijgt donatie uit het VoordeBuurt Fonds

Geplaatst op 20 december 2021

Stichting Netwerkcentrum De Opstap in St.-Jacobiparochie krijgt een bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds. Het fonds is een samenwerking van het Oranje Fonds en RegioBank. Hiemstra Financiële Diensten, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in St.-Jacobiparochie, heeft Stichting Netwerkcentrum De Opstap voorgedragen bij het fonds.

NWC De Opstap in St.-Jacobiparochie wil met het project ‘De Keuken en Groene Vingers’ eenzaamheid en armoede bestrijden bij inwoners die het wat minder hebben getroffen en die wel wat hulp kunnen gebruiken. Hiemstra Financiële Diensten steunt dit initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal St.-Jacobiparochie.
Lysbert Faber van Hiemstra Financiële Diensten vertelt: ,,Iedereen zou dezelfde kansen moeten hebben en het gevoel moeten krijgen dat hij of zij erbij hoort. En dat is precies waar NWC De Opstap zich voor inzet. Het centrum zorgt voor verbondenheid in de gemeenschap. Het is een veilige omgeving om elkaar te ontmoeten, te leren en talenten te ontwikkelen. Via het VoordeBuurt Fonds, een samenwerking van RegioBank en het Oranje Fonds, konden we een bijdrage leveren aan dit mooie project. Draagt u de inwoners van St.-Jacobiparochie ook een warm hart toe?”
Het VoordeBuurt Fonds is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. “Ook ‘De Keuken en Groene Vingers’ kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit St.-Jacobiparochie en omgeving meer dan welkom.

Hoe meer steun, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal St.-Jacobiparochie maken we samen.”
Het VoordeBuurt Fonds draagt bij aan een sociaal vitale buurt. “Een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen het Oranje Fonds en RegioBank voor de buurtbewoners. Ook op het Bildt neemt het aantal sociale voorzieningen af. En trekt de overheid zich terug. Bewoners gaan daarom steeds vaker zelf initiatieven opzetten om het levendig te houden. Deze mensen helpen we graag met geld en een inzamelingsplatform.”

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)