Spreekuren in bibliotheken Franeker en St.- Annaparochie

Geplaatst op 7 februari 2022

Heeft u een vraag over uw tablet, smartphone, laptop, e-reader of online dienstverlening van de Bibliotheek? Of wilt u verder worden geholpen met een vraag over ontslag, uitkering of echtscheiding? Kom langs tijdens de gratis spreekuren in de bibliotheken van Franeker en St.- Annaparochie.

Het digitaal spreekuur in bibliotheken Franeker en St.- Annaparochie is voor mensen die moeite hebben met of vragen hebben over hun eigen tablet, smartphone en /of laptop. Daarnaast is het ook mogelijk om vragen te stellen over de online diensten van de Bibliotheek, zoals het downloaden van een e-book, het afspelen van een luisterboek of het gebruiken van de bibliotheek WiseApp. Het spreekuur is gratis en u hoeft geen afspraak te maken. Vergeet niet om uw smartphone, tablet of laptop mee te nemen naar het spreekuur.

Bibliotheek Franeker,
elke dinsdag, 13.30 – 15.30 uur
Bibliotheek St.- Annaparochie, elke dinsdag, 10.00 – 12.00 uur
MFC Ons Huis (St.- Annaparochie), elke woensdag, 13.30 – 15.30 uur

Heeft u een juridische vraag over bijvoorbeeld een dagvaarding, ontslag, uitkering of echtscheiding? Kom dan naar Bibliotheek Franeker voor het juridisch spreekuur. Met dit gesprek krijgt u een eerste inzicht in uw juridische vraag en komt u te weten bij wie u verder terecht kunt. Een gesprek duurt 15 minuten. U hoeft geen afspraak te maken en het spreekuur is gratis.

Bibliotheek Franeker,
elke donderdag, 16.00 – 17.30 uur

Deel dit bericht op:

Uw nieuws

Belangrijk nieuws te vertellen?

Laat het ons weten via
e-mail of gebruik onze aanlevermodule

Ook adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer: 06 – 11 43 42 72
(email: info@heidstramedia.nl)